Kurng pergerakan..

Hai sis normal ka kurng prgerakan bayi kena rsa...sblm² ni oky ja pagi petang dan mlm bla tem bring akan rsa dy tendang dn brgerak ..kmrin pagi pun ada rasa gerak tpi selepas sis mnum air gula kemarin bacaan prtma 4.3 bacaan kdua slps ambl darah 7.7 Dn hri ni baby kurang aktif....#ingintahu #pleasehelp tiada mslh lain tpi tu ja risau sbp hri ni kurng gerak mcm slalu...btw sis 19 week 3 hri...dri 15 week mmng sda rsa prgerakn dn sda trbiasa hri² rsa..tpi ttba risau sbp hri ni dy kurang gerak...

1 Trả lời

Kalau rasa tak sedap hati pergi scan terus sis. Normal kalau badan ibu tu penat. Baby kurang gerak