19weeks (mulut itik)

Hai siapa yg pernah kena check keputihan gunakan mulut itik? Pagi td nmpk pad ada spotting warna coklat sedikit, lps tu ada bgitau dgn dr lps tu dr msukkn mulut itik.. selepas tu ada kluar darah dan dah tukar pentiliner tiga kali msi lg kluar darah.. normal ke mcmtu?

1 Trả lời

Tak sure normal ke tak. boleh rujuk dgn dr balik kalau darah keluar berterusan. sebab haritu saya pun kena masukkan mulut itik tu sbb ada spotting coklat (week 20) .. but then skrg dah tak ada apa2..

3mo trước

Lps d msukkn tu ada berdarah tak?