edd hujung mei dah mula beli barang baby ke?

hai.. siapa sini edd hujung mei? saya 26.5 gdm on diet.. doctor kata xboleh lebih due.. ampa dah start beli barang baby ke? jom la sharing.. nak masuk 30week ni dan2 rasa excited nak buat persediaan bersalin. lagi satu, ada kat sini yang ambil minyak kelapa dara x? org ckp bersalin kurang koyakan dan mudah kalau minum ni. ada yg berpengalaman? betul ke? minyak kelapa dara brand apa ya yg elok? #babymei #minyakkelapadara #gdmdietcontrol #persiapanbabylahir

13 Các câu trả lời

eh sama la edd kita 26mei jgk. pasal minyak kelapa dara tu x pasti la

sy 25.5 brg dh beli semua,packing je belum…

1y trước

bleh saya tahu anggaran baju baby brapa pasang kena beli ye ?

asalkan minyak kelapa dara