Batuk teruk..

Ade tips nk hilang batuk? Sy btuk smpai terkencing. Sampai satu tahap tkut nk mnum air sbb asal batuk je mesti terkencing. . Then lately ni kerap sgt ke toilet.. bru mnum 2 3 mint dah mmbuang..hmmm

2 Các câu trả lời

pergi klinik ambil ubat batuk, dorang ada ubat batuk untuk pregnant mom, dan boleh juga buat kegel exercise. macam saya pulak alhamdulillah masuk 36w still ok lagi, even batuk bersin pun takde terkencing. btw kalau kerap kencing kena tengok pula simptom lain, risau ada UTI, urinary tract infection, gatal2 / keputihan / sakit waktu nak kencing tu. kalau ada segera ke klinik ya.

lpas minum 2 3 minit tuu membuang najis ke kencing sis? sorry sy kurang faham 🥹 skrg pregnant kan, brp weeks dah? sy ada gejala mcm sis nii msuk 3rd trim dah, sy pkai pad sis, sbb terkencing tuu sikit je, bukan byk mcm kencing lepas bangun tidur tu .. mmg sy pkai pad, 2 3jam skli tukar, sbb mmg xlalu kehulur kehilir msuk tandas .. perut dah besar

4t trước

33w dah..mmbuang tu kncing..