Positif ke tak?

Hai semua,saya nak tanya result saya ni kira positif pregnant ke tak?sebab line C tu samar2 saje

Positif ke tak?
14 Các câu trả lời

kalau T terang daripada C maknanya hcg dalam air kencing dah tinggi , maybe dah masuk 7/8 minggu , saya pun dapat result macam nie bila pi scan dah 8 week

Asalkan ada line kira positif. Tak kisah samar samar ke tak. Mula mula mungkin samar samar kerana tahap hormon masih rendah.

Aah sis positif. Kalau T tu lg pekat makna ya hcg sis dah tinggi. Kalau T tu samar2 makna ya masih baru lg kandungan.

positif. cuma apa kata lagi 2 minggu ch check. ap2 pun jangan buat kerja berat

terang dah tu kak..6 minggu last period dh boleh scan klinik swasta dulu

Line T dah terang. Dah tinggi hormon hcg tu. tahniah

test line lagi terang confirm pregnant..

Tahniah! Jaga kandungan bebaik ❤️

kalau cmni pregnant x?satu tu samar

3y trước

tq sis ..nnti sy bli folic asid sis..

yea sis positif mmg prgnant tue..