Susu badan drop

Hai semua.saya ada masalah susu badan sedikit..lps 2 minggu berpantang susu drop sangat2..saya tak stress,cukup rehat,cukup makan.saya dah beli macam2 milk booster,dan macam2 breast pam saya ada..semua x menjadi..urut pun dah..sekarang baby umur sebulan lebih..setiap kali pam dapat banyak ni je..mohon bantu saya..dari pregnant lagi daya dah letakkan mind set saya untuk susu lan anak sampai umur 2 tahun..mohon bantu saya #1stimemom #advicepls #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

Susu badan drop
44 Các câu trả lời

Sya minum air rebus buah betik muda😊dan ia mnjadi.sis cubalah mna tau sesuai😊.

sama laa.. tp bby sy da 11bln 1hari.. susu drop btl,mkn milkboster mamom xjln juga

baby lepas nyusu kenyang tak ? size nipple dh check ? jadual pam konsisten tak ?

Maaf ya sis sy nak tanya. Sis masa tengah berpantang tu ke sis pump keluar susu?

4y trước

ya,masa dlm pantang saya dah start pam susu,sebab baby ada masalah sikit untuk direct feed..atas nasihat doktor..dan masa dlm pantang saya pernah susu x keluar,ank minum botol susu fm

Sis Cuba Organic MILKBOOSTER ni..amin..susu badan pasti meriah

Boleh minum horlick / jus pgaga/ air suam yg rendam halba..

minum air horlick sis. insyaallah melambak susu🤗

saya menyususu anak 2 bulan ja .hm sedih org dok kata mcm2

4y trước

Jgn sedih.saya pon macam Tu jugak sampai sekarg Susu Masih tak cukup, tapi bagi je baby minum juga .biarkan mulut org.bukan dia yg jaga anak awak.awak yg jaga anak awak

kurma,air rebusan kurma merah, lobak putih, sawi, oat

4y trước

saya dah try sis..x de perubahan 😭

Berminat boleh ws saya 0175017156 😁