Sakit pinggang belah kiri-10 minggu prengnant

Hai semua.. Normal ke sakit pinggal belah kiri (atas punggung kiri) ? Dah seminggu sakit..sebelum ni ade pegi KK, cek air kencg normal je tak de kencing kotor..doktor boleh bagi ubat tahan sakit yg bersesuaian saja.. Masih lagi rasa sakit..tak lah sakit setiap masa tapi selalu juga..terutama bila berjalan..biasa berapa lama ye sakit ni?#ingintahu

2 Các câu trả lời

akn ada rs tak selesa ble bby dlm rahim nk mmbesar...cuba tdo mgiring bralaskn bantal & tggikn kaki sikit ye..normal akn hilang rsskit tu slowly...myb nk msuk 12weeks da ok

11mo trước

terima kasih sis😊

boleh jadi round ligament pain. sakit sebab rahim tengah mengembang. kalau makin sakit refer doktor semula tau. risau juga kalau PGP mula awal sangat.

11mo trước

ok,terima kasih sis