#firsttime

Hai semua,nak tanya sebab ini pegalaman pertama.. Tak tahu nak buat apa..Saya last period 1/7-8/7.. Sepatutnya period 1/8.. Tp tak period.. Period saya jenis tak teratur. Then 2/8,saya kahwin.. Dlm 14/8, dh start rasa cucuk2 kat bwah,ingatkan nak period.. Tapi sampai semalam tak juga period.. Pagi tadi ada buat pregnancy test +ve 2line.. Sebab dah lewat sangat period..Adakah ujian itu betul? Nak pergi check tapi ada yang cakap takut tak nampak apa. Apakah yg saya perlu buat?

2 Các câu trả lời

Kalau awal pregnancy ia normal x nmpk apa2 awal2. Tp g jer check. Di sana dia akan buat test lg skali utk confirmkan. ☺️

5y trước

Ok.. Terima kasih atas jwpan tu..😊

Buat lg skali preg test. Klau positif jgk, sah la tu preggy. Tahniah. Boleh scan dh utk check kantung

5y trước

Terima kasih.. Terima kasih atas jwpan tu..😊