Angin dalam badan

Hai semua...mcam mana nk hilangkn angin dlam badan..sy asyik sedawa je...sejak pregnant, tiap2 hari badan kluar angin...makan skit dh angin...smpai 1 tahap sy dh xtaw nk makan ap...ad tak yang alami mcm sy...

1 Trả lời

Alhamdulillah sis sendawa. Macam sy, angin juga satu badan tp dia tknak sendawa. Kena urut² bantu angin keluar. Kesannya mmg sy sentiasa mabuk. Minyak cap kapak tu kalau boleh nak lumur satu kepala 😅