pregnant 11weeks 3hri

Hai semua,kenapa dalam 11weeks 3hri saya xada rasa gerakan halus pada kandungan,saya teng0k perut saya macam biasa..tapi perut saya ni sebelum khawin dah buncit asal dah macam 3bulan,tapi bagaimana nak tahu perut 2 membesar ya,and macam mana nak rasa gerakan beby 11weeks?t0l0ng bantu saya??lagi pun saya tiada pun pengalaman dalam semua ni,pasal anak first

1 Trả lời

Awal sgt lg tu nk rsa grakan baby..20weeks ke atas bru dpt rsa sis..rsa mcm kne jntik2 nnti..slow je..pastu bru dpt rse tendangan yg kuat sampai bole buat perut bgoncang..sbr ye..