twin baby

hai semua.. sy skrg tgh pregnt baby twin 14w..ada tak dlm group ne ada pengalaman prgnt bby twin or tgh prgnt bby twin.. 💝💝💝update alhamdulillah sy dah selamat melahirkan baby mcda twin sy bulan Mac 2020..baby sy dah 3 bulan dah..

twin baby
25 Các câu trả lời

Tahniah sis, seronoknya Semoga sy juga ade rezeki baby twin Amin

4y trước

alhamdulillah terima kasih sis.. aamiin semoga sis pun ada rezeki bby kembar

Bestnye sis.. Semoga dipermudahkan ye sampai keakhirnya..

4y trước

alhamdulillah terima kasih sis... baby twin sy dh 3 bulan😍😍😍

Tahniahhh ..wahh bestnya dpt baby twin🥰🥰

4y trước

alhamdulillah terima kasih sis 😊😊

saya twin 1 kntung share uri.. 21 w😊

4y trước

ooo.. sy mcda 1 uri 2 kantung.. kembar seiras juga sis.. skrg bby dh 1 bulan lbh.. alhamdulillah

Best nyer dapat bby twin 😊 congrats sis .

4y trước

terima kasih sis

Alhamdulillah tahniah sis dpt baby twin

4y trước

alhamdulillah terima kasih sis

saya sis, baru 15weeks

4y trước

twin dcda

waaa bestnya... tahniah....

5y trước

sama2😍

Saya bru 9week twins

4y trước

alhamdulillah tahniah sis.. semoga d permudahkan.. sy bby dh 3 bulan😍😍😍

Bestnyeeeee 😍😍

4y trước

ya sis.. terima kasih😍😍😍