Injection For Mom

Hai semua.. Sy dah masuk 23 minggu dan dah rasa pergerakan baby. So pagi tadi pegi KK nurse buat injection pada saya. Katanya effect injection tu akan buat tangan kita (tempat kena injection rasa keba). Now sy rasa kebas & sakit tapi masih blur apa function injection tu ya? Tadi kat KK lupa nak tanya nurse sebab puasa.. Semuanya blur.. Huhu.. Sorry, sy 1st time mommy to be. Hopefully someone can answer me? Thanks.. ?

2 Các câu trả lời

Kancing Gigi if X silap.. akan ad 1 lagi injection Lepas nie

Kancing gigi kot.