Kehamilan.

Hai semua. Sy dah check upt gune clear blue , shows 2-3. Tp sy pergi clinic, still tak nampak ape2 lagi, even small dot. Anyone yg Ada experience 2-3 test gune clear blue, then buat scan ,mmg tak nampak lagi kantung or small dot ke? Harap ade yg sudi share experience masing2

Kehamilan.
9 Các câu trả lời

Haii awk . Untuk nak tepat tahu brpa mggu awk dh pregnant sbnrnya, awk kirakan dari first day last period awk . Clear blue tu dia anggaran shj . Kdg 4 mggu pn masih tk nmpk, better 2 mggu lepas tu baru awk dtg semula . Sbb dia masih kecik ❤️

Tggu lagi berapa mggu sis, inshaAllah boleh nampak kantung dgn bijik kecik dah. Saya scan waktu 5 weeks alhamdulillah nmpk kantung dgn bijik kecik. Moga dimudahkan segala urusan 🤲🏻❤️

I waited at least another 2 weeks lepas buat test clear blue result 2-3 ntok pegi jumpe doc n scan. Kalau ikut result cb mcm ni pregancy is around 4w . Mmg expected x nmpk pape 😌

Mcm ni bru dalam 4 weeks mcm tuh , mmng tk nnpk pape lgi , 8 weeks keatas boleh try scan lagi tapi before scan tahan air kencing dulu bru sng nampak

Normal sebab awal lagi. Tunggu 8 minggu ke atas baru scan balik. Jaga diri puan 😊

sy 6 mnggu pn nmpak kantung saja awk..

sama mcm saye..scan² xnmpk ape...

maybe baru lg tu

awal lg