Airliur berlebihan

Hai semua... sy bru jer masuk trimester ke 2.. n skg ni tgh alami masalah airliur berlebihan😭😭 stiap minitttt wajib mludahhh dan meludahhh.... airliur ni xblh telan.. if telan akn buat kita rasa nk muntah sbb tlampau bnyk....awk semuaa ad hadapi mslh cam sy x?? 1) mcm mne cara nk atasi ye? 2) biasa nya makan masa berapa lama tuk hilang alahan ni??

2 Các câu trả lời

Sy pon skarang mcm tu.. Cara sy cari benda kita makan atau minum bagi hilangkan rasa nak meludah tu.. Bagi sy minum air manis sikit pastu bilas dgn air putih..

Saya tak tahu, mungkin ada ibu2 yg boleh tlg