Period tp ada ketulan kulit nipis.

Hai semua.. sy 1st day period harini, tgk dekat pad mcm ada ketulan, bila bukak dia mcm kulit nipis. Ada sesiapa tahu ke ni apa? Normal ke period ada keluar mcm tu?

Period tp ada ketulan kulit nipis.
5 Các câu trả lời

rasa nya ketulan darah tu. kalau awak was2 boleh cuba check upt. kalau gugur upt still akan positif dlm beberapa minggu

1y trước

terima kasih 🌸

Normal sis kadang sebab hormon darah period boleh jadi berketul2. Kalau gugur bukan macam ni. Ni memang period 😊

normal je,, sy setiap kali period pasti ada mcm tu skali dari first time period lg

Pengalaman saya gugur darahnya tak rupa mcm ni pula

1y trước

5w hampir 6w

mngkin lendir or tisu darah haid