Darah Ketul. Normal Period Atau Gugur?

Hi, harini my 2nd day period. Very heavy mcm semalam disusuli senggugut. Semalam ada ketulan mcm daging tp sy rasa itu normal period. Tiap2 bulan kalau hari heavy mmg ada skit. Tp yg terkejutnya harini pun ada n size melebihi 20sen. Sy lewat period 4 hari je haritu so xtest pun upt jd sy xtau adakah normal period atau actually keguguran atau other factor..

2 Các câu trả lời

try buat upt . kalau negatif . mean period biasa . kalau positif possible awk keguguran or threaten miscarriage

5y trước

Okay awak thank you 😘

Test la upt. Tapi rasanya period je tu.