Saya first time pregnant 🥺

Hai semua, semalam saya Baru cek guna pregnancy test saya pregnant..boleh saya tahu kita boleh terus cek ke klinik or kene tunggu lagi beberapa weeks? And btw kene cek di klinik swasta or terus pergi klinik kerajaan? Hope mommy semua membantu..I first time pregnant 🥺❤️

Saya first time pregnant 🥺
2 Các câu trả lời

umur kandungan kira dari hari pertama last period tau. kalau tak pasti boleh kira guna apps, tp wajib ingat tarikh hari pertama last period tu. kalau tak ada apa2 problem, boleh pergi check klinik swasta dulu masa 8w. lepas tu boleh buka buku pink.

Tunggu 2w baru pergi klinik. Pergi swasta dlu utk scan kali pertama. Nanti klu dh nmpk kantung, janin dan heartbeat..baru pergi kk utk buka buku.

2y trước

Tgk pd klinik juga. Paling murah setakat ni rm30. Tp lebih baik call klinik dlu sblm dtg.