Sakit Kepala

Hai semua. Saya skrg 15w5d. Saya kerap sakit kepala mmg dari sejak sekolah lg. Cuma kali ni , minggu lepas kena 1 kali. Minggu ni kena sekali. Kadang saya makan lambat pun terus sakit kepala. Nak tanya boleh ke kita kerap amek paracetamol 500g? Ada effect kt baby tak kalau kerap mkn ubat tu?So kena makan paracetamol + lumur minyak cap kapak baru lega. Selagi tak makan ubat selagi tu lambat hilang. Tq

2 Các câu trả lời

dah cuba cek tekanan darah? risau darah tinggi sebb kerap sakit kepala. haritu saya pon kerap sakit kepala doc suruh seminggu tu cek tekanan darah.

10mo trước

Dah. tapi normal je.

bole mkn panadol tuh xda effect apa pon

10mo trước

okay sis. thank you.