breast gatal

hai semua. saya pregnant 29w. first pregnancy. ada tak yang pernah gatal keliling breast? kalau pakai bra tu gatal dia nauzubillah. even dah tukar bra lain pun sama. kadang garu sampai bergaris. kalau masa mandi memang saya sapu ngan sabun sampai gosok2 garu2 baru lega. soalan saya: 1) normal ke gatal pada keliling breast? 2) akan ada stretch mark ke pada breast? 3) adakah saya perlu sapu oil/cream/aloevera? terima kasih ☺️

2 Các câu trả lời

mcm nk naik strech marks.. jgn garu.. sapu apa² jgn bg kulit kering.. nt naik strech mark mmang lekat parut..

sapu lotion sis..badan sy pun sama...mcm tu..