Nak tahu..

Hai semua, saya nak tanya siket. Lately suka sangat nasi goreng kunyit tapi selalu suruh husband masakan. Kalau selalu makan de apa2 kesan x terhadap kehamilan? Daun kunyit pun selalu guna lam masakan. #firstmom

9 Các câu trả lời

Makanan kegemaran saya masa mengandung ikan ampap daun kunyit muda dan selalu jg guna kunyit dlm mana2 masakan. Anak lahir sihat kuning sehari je itu pun x tinggi. esok kuning dah surut. So makanan apa2 yg ada kunyit sy rasa x memberi kesan apa2 dgn anak dalam kandungan pun hehe

Hehe, ingt msa mngndung, nsi goreng paling tak boleh makan, kalau makan muntah satu mangkok tandas. hehe, tak de ap kesan pun sis, melainkan awak ada alergik dgn kunyit tu je x boleh. kalau takut anak kuning,semua nya mitoss😅

awak risau baby awk kena jaundice ke nnti(kuning) ?? itu x mmpengaruhi si baby moms. mkn je apa yg awk rsa nk mkn..

Takde masalah, okay jer. Melainkan awak allergic dengan makanan tersebut.

npe plak awak rse kunyit/ daun kunyit bley bg kesan pada khamilan?

Makan je sis selagi boleh makan ni.. janji makanan yang sihat

ok je daun kunyit takda kene mengena pun 😅

Ok je. Takde masalah sis

tak ada masalah sis