Susu Botol

Hai semua.. Saya nak tanya, camne nak ajar baby 4 bulan minum susu botol ya? Kot2 ada petua.. Please share.. Saya direct BF je dari dia lahir sampai skrg..#bantusharing #firstbaby #babyfirst

2 Các câu trả lời

sy mmg dok bilik asing dgn baby. bagi husband yg bg susu kt baby. Try sis or baca more tips kt sini https://my.theasianparent.com/cara-menyusu-bayi-menggunakan-botol

4y trước

Harap2 menjadi.. 😭 Nk cari kerja pun fkir byk kali bila dia tak nak langsung botol..

Sis try cari botol yg bentuk macam breast, yg puting wide neck. Biasanya newborn senang terima. Contoh: brand Comotomo, He or She atau seangkatan dengannya

4y trước

Okey baik sis. Sy cuba.. terima kasih.. ❤️