x berapa nak yakin

hai semua .saya ingin bertanya..adakah saya hamil atau tidak?

x berapa nak yakin
41 Các câu trả lời

Positif tu...sya mula2 pon mcm tu....lps 2 mnggu buat lg skli...akan nmpk jelas lgi...

Tahniah. Sy punye pun mcm tu dlu line kedua x terang mcm tu tp memang positive preggy

Kalo tak sure lagi, cuba cek seawal pagi, first nak buang air. InshaAllah 🤗

Cek balik.. Kalu positive akan lebih terang lagi.... Cek balik dalam 3 hari lagi

tunggu seminggu lg, cuba test baru dapat jelas warna nye, insyaallah... positive

Sy mcm tu awal², then selang bpe hari sy beli lagi test waktu pagi. Terus nmpk

Samar mcm akk hari tu masa lewat 3 hari..alhamdulillah positif.cek lg next wek

Lagi seminggu dua test lagi mesti nampak lagi terang..apa2 pun tahniah.

Buat test lagi dlm dua minggu. Saya nmpk line tu. Cuma terlalu kabur.

Try check waktu pagi..sbb masa tu hormon hcg tinggi..bangun2 terus g check..

5y trước

nnti saya try chek lgi..