Ubat berak

Hai semua saya baru bersalin 5 hari lepas berak baru sekali. Tu pon lepas makan ubat cair najis. Skrg ni rasa nak membuang mencucuk2 kt punggung tu tapi taknau keluar jugak. Makan ubat dh bnyk kali tetap takmau keluar. Boleh tolong suggest lain2 ubat tak??😞🙏🏼

4 Các câu trả lời

ubat makan semua tak berkesan sangat. sy beli ubat air utk minum tk jadi. last2 beli enema. ubat air cucuk kat punggom. beli kat watsons la murah. brand biasa. yg kat farmasi mahal ler. dah la nk guna banyak kali😌

Beli ubat cecair cucuk kt buntut tu.. mmg lawas..

Cari Enema kat farmasi