november mommies

hai semua november mommies! mommies semua sihat ke tu? mcm mana november mommies dah berapa weeks? perut mommies dah nampak ke? sy dah masuk 20 weeks and perut pun kdg nmpak kdg tak.. tgk keadaan baju yg sy pakai hehe..harap semua baik2 shja ya 😇

2 Các câu trả lời

hai sis...sama laa kita da msuk 20w jugak due 10/11...sis due berapa hb...sy pon tgok keadaan baju jugk sis lebih kepada xberapa npk sbb baju besar hehe...semoga baby kita sentiasa baek² shje dan dipermudahkn segala urusan sampai bersalin nanti 🥰🥰

3mo trước

due sy 13/11 sis ..tu la sama la kita minat pakai baggy tu yg tak nmpak hehe..smoga baik2 hendaknya 😇