Scan dari KK

Hai semua . Nk tanya ni , harap ada yg menjawab . Mommy2 yg checkup kat KK, biasanya doktor akak scan perut berapa bulan sekali ya ? Sy dah 16 minggu. Last doktor scan bulan 5 . Jadi normal ke ya mcm tu ?

37 Các câu trả lời

klau sy scan 4kali..msa awal prgnant,msa prut 5bulan,7bulan,dan 8bulan...

Kat kk 3x. Masa bukak buku pink 1x. Masa 28w 1x then masa 36w nanti 1x.

mcm kk saya, scan time awal2 pregnant , 28 minggu , n 36 minggu 🥰

xsilap sy laa kk scan 2kali je msa buka buku 12w n 28w

saya dah 2 kali scan..lepastu 1/8 ni scan lagi

setiap bulan scan

28week doktor scan ..