Bleeding 10 weeks

Hai semua nak tnya. Normal tak kalau 10 weeks keluar bleeding mcm tu? Tadi dah pegi cek kat klinik. Kandungan ok. Skrg dah 10 mggu 3 hari #bantusharing #pleasehelp #firstmom

Bleeding 10 weeks
6 Các câu trả lời

Tak ok, please terus pergi emergency hospital, bukan klinik ye. Ni doktor pakar yg bagitahu. Anything keluar dari vagina sewaktu hamil yang bukan warna putih/kuning, sila ke emergency hospital

2y trước

sy bleeding 7weeks+..dh pergi emergency tp doc kata xde ape2 ok je kantung ada..tbe2 harini dh keluar seketul drh😞

kalo dah cek up kata ok. means ok la tu. maybe sis penat sangat tu yg keluar spotting. jadi banyakkan rest dulu awal kehamilan ni

Bnyakkan rehat . Sy bleeding mula pun mcm nie dkter ckp oke lepas tu bleeding dah mula bnyak tkda rezeki gugur .

2y trước

Ank pertama sis gugur tu .

ap ii bleading trus ke hospital... doktor pakar yg akn check bukan ke klinik ...

bgtau dr/nurse x bleeding ? dr akn cek darah tu punca dri mna ..

tak ok ..terus ke hospital..