baby 6bulan

hai semua , nak tanya ; isnin ni baby saya dah 6bulan so dah boleh start makan . Mummies semua yang dah ada pengalaman bagi makan ikut timming or macam mana ? makanan tu dah boleh campur dengan sayur ke atau nasi kosong je ? sebab saya tanya nurse diorang bagi je campur dgn sayur semua 😅#firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

klu sy,start dgn plain bubur nasi + minyak evoo dlu. then baru slow2 intro sayur. then naik ke protein. then cmpur sayur+protein. gitu la.

1y trước

okey faham tq so much