Sakit pinggang selepas batuk

Hai semua, nak bertanya. Okay ke kalau saya rasa sakit pinggang bhgian belakang selepas batuk ? Sekarang saya rasa tak selesa sikit bahagian bawah perut lepas semalam batuk2.

1 Trả lời

Memang sakit sikit. Sebba masa batuk tu cam tertarik kan kat bahagian perut. Try makan madu sis.

5y trước

Sapu kat dada sis. Jgn banyak sangat. Biasa nak tidur kan batuk2 kuat kan.. Sy sapu je kt leher kt dada. Bg lega sikit. Jgn sapu kt perut pulak 😂😂