mana yang patut percaya

Hai semua moms .pernah ka korang ada pengalaman scan gender baby tukar?sebb sya dua minggu lalu scan doc cakp baby girl...tapi bila jumpa kemarin scan lagi...doc boy...ada pengalaman ka moms semua tentang pekara ni..da semngat beli baju girl...tpi scan baby boy...pena ka macam sya?

16 Các câu trả lời

Saya haritu bt details scan pun doktor cakap pompuan. Siap dia tunjuk 3 alur kemaluan gegirl tu. Tapi bila org tanya gender apa & kita jawab girl depa dok kata jgn yakin sangat sebab boleh berubah & scan tak 100% betul.. mula2 rasa down jgk bila orang cakap macam tu. Tp sy ikut firasat sy je sis, firasat sy kuat kata baby yg dalam perut ni gegirl. Beli jgk baju gegirl sehelai dua. Yang lain beli hat unisex.

Sy pon risau jgk takut kluar2 nt boy.. 3x scan dktr ckp girl.. Berkobar2 dh beli bj girl😅sbb ank sy dh ramai lelaki.. Bila scan dktr ckp pmpn happy sgt2..due bulan 6 nt.. Harap girl la

Sebab tu kena beli baju unisex🤣 selalu kalau masa scan nampak baby girl, masa keluar belum tentu girl, takut pistol dia tersorok or kecik. Tapi kalau scan nmpk boy, keluar mmng boy

Ad sis.. my mom mula doc scan ckp baby boy, nk dkt due date. Doc scan balik, rupanya baby girl.. nasib my mom beli baju smua putih2 ja .. hahaha

Dua2 kli scan swasta ke sis?? Klau kk xleh nk caye sgt.. Jrang jer btul.. Kdang tali pusat nmpk cam pistol pom blh jd😅

4y trước

Ya sis...sya kan 2minggu sekali jumpa pakr O&G...tu la scan je..

Percaya yg scan boy..sbb kalau scan boy kompom boy..kalau girl kemungkinan klua boy tu selalu trjadi...

Klu sy, sy beli baju babay llki pmpuan boleh pakai spya nti x jga mnyesal beli wrna pink2..ahhah

Pengalaman bby no 3. Dari awal hamil sampai la hari bak bersalin, Doc scan ckp girl.. tp yg keluar boy..

4y trước

Kan, xpe la.. terima jew nanti girl ke boy

Sy doktor and husband beriya ckp girl.. Harap2 betul la girl sbb mummy dah beli smue pink ni. 😅

4y trước

Sma la sis..bukn lgi husbnd..smua family ckap girl...😥 susa btul nak jangka...sebb da dua ank boy..arap la ni girl...

Kalau mau lebih details jantina baby, try detail scan. Baru puas hati