Nak tanya...

Hai semua mommy. Kandungan saya masuk 16 minggu. Minyak ni kawan saya bagi, dia suruh sapu kat perut atau bahagian ada stretch marks. Tapi hari tu kakak saya ada pesan jangan suka2 sapu minyak atau minyak angin kat badan, terutama perut. Boleh ke saya guna minyak ni? Sayang pula tak digunakan. Ke guna ni selepas bersalin? #bantusharing #firstbaby #1stimemom #mommybuntu

Nak tanya...
26 Các câu trả lời

cocoa butter nii mmg ok utk strectch marks

4y trước

tq

memang utk pregnant lady, so takpe

4y trước

orite noted. terima kasih ye

boleh je minyak nii ..

12w dh leh pakai ke?

beli mana yaa

4y trước

tak pasti, ni kawan saya bagi. mungkin boleh tengok kat watson/guardian atau farmasi awakk.

Boleh ☺️