Hai Semua Mommy... Nak Tanya.. Normal Ke Perut Rasa Sakit & Cucuk Cucuk..

Hai Semua Mommy... Nak Tanya.. Normal Ke Perut Rasa Sakit & Cucuk Cucuk.. Nak gambarkan pun tak tahu macam mana... Malam tadi Sy Langsung Tak boleh tido.. Serba tak kena.. Baring pn sakit.. Duduk pun sakit.. Tak penah rasa sakit teruk macam ni.... Btw baby baru 24w... Nak pegi klinik takut kena marah lagi... Sbb ari tu penah kena marah dah.. Diorg kata normal sakit mcm tu...

4 Các câu trả lời

Sekali dua okay tapi kalau kerap sakit cucuk2 please terus ke PAC hospital check. Bila ada Infection sbb kencing kotor pun boleh jadi. Pedulikan org lain, yg penting keadaan Sis & baby selamat & sihat. Apapun byk berehat ya Sis, minum air masak, tenang2 elak stress senyum selalu 😊

yer normal tu...kdng kita trlalu bekrja sngt..kn reht yg ckup..sya dh 28 wekks...sllu alami kjang pert..mlm lngsng xblh tdo..cb mse brng tu..gosok pelan2 kt tmpt skit tu..insyallah belai mcm kita belai bby...mybe bby mengeras dlm prt...inyallah xdek paper..😍😍

Jangan pk misi akan marah. Bila hati ibu tak sedap sakit2 cucuk kat perut, check ngan doc. khuatiri ada kencing kotor atau jangkitan dsbbkan keputihan. Klu ada jangkitan, doc akan start antibiotik dan byk minum air kosong.

5y trước

Teruk benar service kk kat situ. Sian awak dik. Sepanjang sy mengandung dah masuk anak 5 dah, belum pernah jumpa nurse cakap macam tuh. Bila ibu mengadu sakit2 atau ada tak kena pada kita, mereka akan buat pemeriksaan lanjut cari punca kita sakit tuh. Jika adik rasa takut nak check kat kk, akk nasihatkan ada pergi ke klinik swasta yg ada O&G. Tak semua nurse macam tuh. Cuma nasib adik tak bape baik jumpa nurse teruk macam tuh.

Baby sis dalam perut terlalu aktif kot.. Saya pun kadang rasa begitu juga.. Btw kita sama preggy 24weeks.. First baby ke sis?

5y trước

Sama la sy pun...prt rsa mgeras jew...mcm pdat jew,nk nyawa kdng3 mcm sesk nafas