Penghasilan susu…

Hai semua mommies kt sini, maaf nk tnye. Ade x yg ambil pil perancang desolon??? Kacau penghasilan susu x? Sy skrg ni ade niat nk bf balik anak sy setelah sebulan lebih putus susu badan. Nk cuba relactation balik. Tp nk tau btol ke pil perancang akan kacau susu bdn nnti? Mohon pencerahan ye mommies☺️

2 Các câu trả lời

pil yg x kacau susu hanya noriday je. yg lain semua kacau susu. or else u boleh pegi amek depo.

12mo trước

u kne bagi bby fully bf dlu bru boleh tukar. selagi bby minum campur atau minum fm selagi tu kena makan deselon. xboleh amek noriday dulu.