Risau

Hai semua kndungan sy dah 35w.. Dari pagi tdi hingga skrg sy asik cirit birit, ada rasa mual2 mcm nk muntah tapi x muntah, rasa sakit di blkng badan dan tulang pingang, perut sy kadang2 mengeras adakah sy perlu ke hospital?? Atau tunggu systom2 lain??

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy tadi pagi Lepas tu sy xtunggu lama dah, terus ke pac Now alhamdulillah selamat lahirkan bby gurl melalui czer

4y trước

Mengeras sekali dgn sakit tak? Kena czer? Sbb ape ye? 😥

Sakit setiap 5 minit tak ?

4y trước

Ape2 nanti refer dgn doc. Sbb kalau mengeras non stop risau pula.