Supercube herbal drink

Hai semua kita nak share something yg ada benefit utk preggy mum and nursing mum. Jom try supercube molasses herbal drink, dia bukan ubat tau just cube yg kita kena bancuh utk minum. Ada tiga set yg boleh dipilih Nourish & Boost | Relax & Heal | Calm & Soothe. Kalau nak try boleh ws kita tau wasap.my/60172871423/supercube #supercube #JUST2SHARE

Supercube herbal drink
2 Các câu trả lời

Sesuai ke utk pregnant. Sbb setahu sy jamu ke herba kena elakkan

2y trước

Sgt sesuai... Sy pn jual supercube n mkn ni... ni bkn jamu .. tp minuman kesihatan

Warhhh