Travel naik flight

Hai semua… kandungan 17weeks boleh naik flight tak? Perjalanan dalam sejam lebih.

4 Các câu trả lời

boleh naik flight.. sy flight dr SBH ke SM msa kandungan 17week (2j 40m)... xperlu surat.. just bgtau msa checkin tu awk pregnant, dorg akn tnya brpa week.. surat perlu atas 28w utk AA, 29w utk MAS.. kalau xda mslh bole ja naik..

Masa 22w sya naik flight AA & MyAirline kL-BKI, Dua2 flight ni kna declare di kaunter check in.. katanya 28w ke atas bru kna ada surat dktor dan surat declare tu

Boleh, pgi kaunter awak nk cek in tu tanya kena isi borang utk ibu mengandung tak? Klu airasia dia benar kn sampai 34w CC ckp. Isi je borang kt kaunter cek in

selalunya boleh je. tapi untuk safety, dapatkan surat doktor. check apa requirements airline tu nak kalau preggy mommy on board.