Gdm dan underweight

Hai semua ibu2, saya pregnant first baby tapi awal awal kna minum air gula dah sangkut, skrg klinik minta bt bsp sendri. Utk makluman saya bknlah yg suka makan yg manis dan berat saya pn 42 dgn tinggi 158. Ada yang macam saya tak? Baby okay ke smpai bersalin..kalau ada apa apa tips boleh share dgn sy😭.

2 Các câu trả lời

sme ngn sye sis..xde la suke mkn mnum mnis2..tp sgkut jgk gdm..misi ckp x brgntung jgk pd kita mkn..dr uri bby tu y buat kita sgkut gdm..sye ank slung x sgkut..ank kdua sgkut plk..tp kita kne kwl jgk pmknn..

2y trước

Oh dari uri..risau sy sbb tkda pengalaman kan..insyaAllah sy akn kawal bab mkn tu..terima kasih sis😘

Sy pun sama sangkut GDM. Ada yg share tips utk makan cincau tawar tu bancuh dgn air & minum. Ada yg suruh minum air bancuhan safron ataupun daun senna.

2y trước

Yer bacaan jadi cantik je sepanjang kehamilan