PERLU KE HOSPITAL TAK?

Hai semua, harini genap 37w, semalam start pukul 11,dah rasa sakit ari2 dan tulang pinggul.. tapi masih boleh tidur.. cuma, bila terjaga dari tidur untuk ke tandas, ari2 dan pinggul masih lagi terasa sakit, perut pun mengeras sekejap.. baby bergerak macam biasa.. pagi ni pun bangun sakit tu still ada.. perlu ke saya ke hospital atau kalau ke hospital dengan tanda2 diatas, dr n nurse akan suruh balik je? #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby #Serius_nanya

2 Các câu trả lời

better pergi Saya Pon takde contraction sakit pinggang je Tau ii dah 5cm