Air ketumban pecah at 32minggu 2 hari

Hai semua, doakan kita please semalam air ketumban pecah 32minggu 2 hari. Memang banyak and now warded and kena stay dekat hosp sampai baby matang sikit 34minggu. Kena cucuk ubat Dexxa 2dose . Doakan semoga baby sihat dan cukup semuanya.. Hari nie day2 di hospital, another 13days more .

5 Các câu trả lời

hiii.. semoga sis dn bby sihat walfiat dan semoga sis dn bby diprmudhkan segala urusan Aamiin

takda rasa contraction ke sis? smoga d permudahkn smua urusan. smoga bby n mmy shat walfiat..amin²

3mo trước

harap smua urusan sis d prmudahkn ya. aminnn

semoga dipermudah urusan sis dan baby aamiinn

3mo trước

Alhamdulillah kita dh bersalin 😅 tp bby prem . 32minggu

moga dipermudahkan sgla urusan

hai sis..moga mudah urusan