Menendang

Hai semua brpe weeks dpat rase bby menendang dalam perut?

16 Các câu trả lời

Depends. Sy sejak 13-14w dah rasa gerakan halus dan doktor sahkan itu mmg gerakan janin, start 18w nmpk bhgn abdomen timbul2 dan rasa kicking halus.

kalau perut jenis berisi memang lambat nak rasa 😅 saya rasa halus2 je dah masuk 16w tapi tak kerap sebab badan berisi payah nak rasa sangat ..

Ikut individu. Kalau ikutkan, 18-20 minggu dah dapat rasa. Tapi ada sesetengah 15minggu dah dpt rasa. Depends ya

2y trước

Masa anak sy meninggal dlm kandungan 17w. Doktor kat hsi gelakkan saya sbb saya kata saya dah xrasa baby gerak stiap kali makan. Sbb dia tny mcm mana sy boleh tau baby dlm kandungan sy dah xda. Sedih gila masa tu dalah kehilangan anak.

biasa kalau anak first 18week keatas baru rasa tendangan, itupun tendangan halus je mula² ...

sya first time rsa baby gerak masa 16w.. tu pown slow2 je.. skrang dh 21w agak kuat dh rsanya

20w rasa jelas.. bwh week tu rasa mcm rama2 kat perut😂 sentuhan manja2 gitu.

Saya 18 minggu dah rasa baby tendang tendang. Ni makin berasa dia tendang hehe

18w saya dh start rasa. skrg dh 24w dia punya tendang tu smpai nk kencing rasa

sy dh dpt dh rasa seawal 4bln tp lembut je la lg mcm bubble² gitu..

anak 1st takda pengalaman 18w. skrg preggy 2nd baby 11w dah mula rasa