Ada tak petua nak naik kan hb?

Hai semua, boleh x kongsikan petua, atau cara nak naikkan hb? Hb sya sekarang asyik low saja. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

19 Các câu trả lời

saya minum yogurt bliss ja sis . sjk consume yogurt ,darah maintain ja 12keats . inshallah Cuba mnum

makan jambu batu buah delima 👍🏻 saya amalkan hb saya cantik ❤️ tak pernah drop

3y trước

Yup kerap makan buah delima dan jmbu btu..insyaAllah kalau drop pon msih atas boader

Makan buah naga membantu juga. HB sy dr 10.4 naik 11 ke atas dlm 2 minggu.

ikut nasihat doktor jangan main hantam ja makan ,bahaya hb kurang

selain jambu batu n lain2, makan strawberry pun boleh jugak hehe

sy makan ubat maltofer je, alhamdulillah hb sentiasa 12, 13, 14

Amal makanan sunnah.. inshaallah naik..

saye mkan sayur bayam,hb 14..

Pati delima