Krim / ubat parut bekas gigitan nyamuk untuk baby

Hai semua, boleh suggest tak krim atau ubat utk parut bekas gigit nyamuk utk baby, baby saya ada parut hitam dekat lengan. Dah berbulan x hilang pun... Saya dh try losyen cetaphil dan diaper cream. X jadi la.. Ada jugak sapu losyen baby Johnson.. X hilang jgk.. Buntu dh.. #SeriusTanya #bantujawab

1 Trả lời

Baby umur berapa? Just keep on apply lotion tu hari hari. Nak pudarkan parut bukan instant result. Hari ni sapu esok hilang. Bukan, kena konsisten. Trust the process mommy.

2t trước

Or awak boleh cuba Buds Mozzie Clear Lotion. Tapi sama juga la. Kena konsisten pakai.