Bila first tendangan / respond baby dlm perut?

Hai semua. Boleh share x weeks berapa mommy semua rasa tendangan baby? Sy weeks 13 ada rasa mcm pop mcm angin jentik gitu dlm perut. Sb masa scan dr ckp baby aktif sgt ni. Ke tu perasaan sy je? Sorry ni first baby sy 😬

30 Các câu trả lời

saya masa 16w , masa makan manis and minum ais serentak uish bukan main dia joget2 kt dalam😄

first baby nurse gitaw lambat sikit utk rasa gerakan bby, xp dalam 18-20w baru dapat rasa.

Sya 18 week blom rsa tendang bby lgi 🤭🤭degupan jantung jk trasa selalu 💕

saya ada tnya nurse... nurse ckp ikot org.. kdg 17w dh rsa kdg 18 kdg 20

Saya lambat rasa, 20 weeks lebih baru start rasa 🤭🤭 #TAPsupermoms

Sy rasa baby gerak msa 13 weeks. Rasa tendangan pula msa 16 weeks.

sy 13 weeks pown dh rse baby gerak2 n mcm mngeras

mngndung 3bulan da rasa bby tendang...😊😊

17w rse geli2 je . 21w bru rse power kick dia

17w. Time tu aaaaa rasa terujanya haha