apa posisi tido terbaik ibu mengandung..

hai semua.. betul ke xelok tdo secara telentang? betul ke berbahaya utk baby..? sbb sy kadang2 penat badan bila mengiring je.. bila telentang tu rse lurus semua tulang n rase selesa...

2 Các câu trả lời

saya tak pasti bole ke tak, saya pun dulu takut, tapi saya mmg jenis tidur terlentang juga, so saya akan letak bantal kt tepi, bila nak tidur terlentang, takda la terlentang sgt, still posisi mgiring , maybe bole terlentang tapi kejap je kot, sbb takut baby tak dpt oksigen.

better mengiring.. takot baby xcukup oksigen