PERGERAKAN BABY 21W DALAM KANDUNGAN

Hai semua. Before ni sy dah start rasa gerakan baby yg slow lembut je mcm getar2, cuit² kecik macam tu start week 19. Week 20 rasa macam lagi ketara sikit gerakan baby berbanding week19. Then skrg week 21, tiba2 rasa macam bkurang pula pgerakan baby ni. Kadang rasa ada gerakan, kadang2 lama juga gap utk dia bgerak lagi sekali. And skrg rasa bloated je selalu. Normal tak ye? Risau pula. Terima kasih ibu2 semua. #SeriusTanya

1 Trả lời

normal. 1st baby ye? bawah 28w xyah risau sgt sbb normal je kejap rasa kejap x. after 28w baru kena risau klau kurg gerak. bawah 28w selagi dia gerak sehari skli okay dah

6mo trước

aa sis. anak pertama. alhamdulillah kalau normal. risau je sbb first time kan. tqqq sis 👍