Rambut baby gugur

Hai semua. Baby saya minggu depan baru masuk setahun. Masa lahir rambut dia lebat sangat. Tapi saya pelik rambut dia sekrang selalu gugur dah tak lebat. Padahal masa lahir ada je cukur rambut. Naik risau pulak bila gugur. Kenapa ya? Ada tak ubat yang boleh bagi rambut dia lebat balik. Sedih tengoknya. 😢 #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Anak saya pun masa lahir rambut lebat after cukur malu malu rambut nak tumbuh jenis sikit tapi tak pula gugur, apakata awak tanya dr mana tahu dia ada solution kan?