pertanya tetang tesk pack

Hai semua assalamualaikum saya mahu mengongsikan sesuatu pada ibu ibu yang menggunakan aps Asian parents ni pada 26.02.2020 bersamaan rabu pada waktu pagi saya mengambil ujian test urin dan mendapati satu line merah dan 1 lagi line kabur kabur dan pada 28.02.2020 bersamaan hari jumaat sekali lagi pada waktu pagi saya mengambil ujian test urin sendiri d rumah dan masih mendapat keputusan yang sama 1 line merah dan 1 lgi line kabur kabur jadi adakah saya boleh jadi positif mengandung?

pertanya tetang tesk pack
4 Các câu trả lời

Sori nk ckp evap line.. nk ckp positif tkut sis berharap pla.. sy pernah mcm ne last² period maii huhuu..apa pn klu sis blm period bole test upt lg sbb stiap hari hcg akn meningkat .. moga ada rezeki

Evap line dh tu sis..cuba lg lps smnggu, klau pregnant, akan ada peningkatan warna pd line tu

Salam sis, boleh tahu.. Masa ni pregnant atau tak ye? Sbb sy pun lebih kurang mcm ni..

Mcm negatif la sis. Tp selagi x period boleh cuba lg. Insha Allah semoga ada rezeki.

5y trước

Takut tu evap line je. Sbb klu line kabur selalunya akn nmpk jgk warna merah line tu. Xpe sis. Selagi xperiod, selagi tu ada harapan. Myb hcg rendah lg ke. Doa byk2.