Baby 2 bulan tidur siang sekejap je

Hai semua, anak saya dah masuk 3 harini bila tidur siang dia mcm main2 je, paling lama pun 30 minit lepastu bangun dah. Kenapa ya? Saya susah hati lagi dia ade rashes dekat kemaluan dia dah pakai nappy cream mcm2 dah, kerap tukar pampers semua dah buat. Kenapa ya hm risau saya#ingintahu #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Slalu bersihkn kemaluan dia lepas berak kencing pakai tisu ke? Cuba pakai air je bila bersihkn (kalau u tak pakai air la) kalau x mungkin sbb pampers x sesuai

1y trước

Saya bersihkan pakai air selalu, nanti saya cuba tukar pampers