Harini kena induce belon

Hai semua. akhirnya dapat juga induce tapi yg dimasukkan oleh pakar adalah belon. tak kisahlah ubat atau belon. yg penting dedua selamat. doakan saya selamat bersalin harini atau esok ya. 🥰 saya doakan pada ibu2 yg sedang menunggu hari pun dipermudahkan segala urusan bersalin nanti. #firstmom

2 Các câu trả lời

kenapa kena induce? sy kena induce 29/4, 28/4 warded. Nervous nyaaaa walaupun ni anak ke4

2mo trước

Sy serdang. Start mlm td contraction makin kerap. Harap2 induce nnt membantu la cpt bukaan. Harap2 bersalin hri yg sama

Semoga dipermudahkn urusan🤗…sy due ptghn bulan june..