Makanan untuk kunyah²

Hai semua. Ada idea tak makanan apa yg boleh para ibu mengunyah, yg senang nak buat. Kadang² malam² laparrr dia tersangat lah lapar haha

4 Các câu trả lời

malam2, snacking kalau lapar sy makan granola, susu suam, buah2 potong je. mmg prepare buat stok senang nk makan. granola ada oat yg crunchy2 tuh jd tahan lama sedap makan dgn susu. buah mmg febret sy so dlm peti mmg kna ada stok. siap2 potong, simpan dlm peti ais kot lapar tinggal ngap je sejuk2😁 sy nurse bising sebab berat naik mendadak jd kna cari snacking sehat & kenyang.try lah sis✌🏻😁

biskut hap seng . roti gandum

biskut ping pong. roti. kacang2.

5mo trước

hehe tu biasa. tp sy mkn je awk..as long urine clear, xde apa pun