Hamil selepas dnc

Hai semua 3/8 lepas sy baru dnc . Doktor ckp kalau nk hamil semula tunggu 6bln selepas dnc . Lepas dnc ni susah ke nak hamil semula atau takde masalah utk hamil semula? Sy missed abortion sbb baby tk membesar (blighted ovum) kalau tak silap sy #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

saya pon pernah gugur masa awal bulan puasa bulan 4 doktor cakap senggang 3bulan baru boleh hamil balik..bulan 6 saya dapat tahu yg saye pregnen àlhamdulillah kandungan sekarang lebih kuat dari sebelum ni..cuma time berpantang lah kena pantang betul² untuk rahim dengan dalaman tu sembuh balik

2y trước

Ooo..semoga diberi rezeki

Kalau rahim sihat in sya allah ada rezeki boleh hamil balik.saya gugur bulan 11 thn lepas bulan 5 tahun ni hamil kembali.masa pantang nie,pantang betul2 je.pergi berurut.

2y trước

Saya pantang 100 hari ??.mcm orang beranak.husband pun faham.xde pun proper merancang.nie rezeki xsangka dapat lekat balik.yang urut tue saya sempat buat sekali je.orang kata kena lengkap 3 kali